ďťż

Przepisy: Makaron Nihon-koku

Dodano: sobota, 07 października 2006 - 15:16 : 17162 raz(y) oglądano.

Kuchnia

Charakterystyczne dla kuchni japonskiej danie - niepowtarzalny smak i prosta receptura Czas przygotowania: 45 minut Liczba porcji: 6 Potrzebne Skladniki: 1000 g orientalnego makaronu blyskawicznego 5 roztrzepanych jaj 75 g marynowanego imbiru 2 dymki 2 zabki czosnku 6 lyzek ciemnego sosu sojowego sól, pieprz olej do smazenia Sposób przyrzadzania: Makaron przygotowac zgodnie z przepisem na opakowaniu - zazwyczaj zalewa sie go na klika minut wrzatkiem albo gotouje 2-3 minuty.Pokroic i zeszklic cebulke, imbir i czosnek na woku lub duzej patelni. Dodac jajka i smazyc przez dluzsza chwile, czesto mieszajac. Dodac makaron oraz kilka kropel oleju sezamowego i smazyc na duzym ogniu przez kilka minut. Polac obficie sosem sojowo-czosnkowym.


Makaron Nihon-koku | Loguj/Utwórz konto | 0 Komentarzy
Komentarze są własnością ich twórców. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.

.:: Time Zone ::.

Clock Time in Tokyo :

:: Languages ::

Preferowany język:

Deutsch English Polski

.:: Navigation ::.

:: Propagations ::

Dōmo Arigatō!

.:: Friends ::.

Katalog Ciekawych Stron - Zapraszamy!

:: Login ::





 


Problemy z logowaniem?

Jeszcze nie masz konta?
·Zarejestruj się!

.:: METEO ::.

Copyright by Japan.XMC.pl All rights Reserved
JapanEN Studenci.PL Karaoke GMusic USA Szablony Irak Ekonomia Pianino Gitara Anatomia
Budownictwo Bulteriery » WEB Help « Tybet Psychology Konie Lithuania
Grecja Piosenki Szklo Herbata VST